Nejnovější recenze ze sekce Paradentóza
spokojenost
- účinkuje
- chuť :-)
proti krvácení dásní jedinečné, určitě doporučuji
- zastavila mi krvácení dásní
mám s ní skvělé zkušenosti
- ok
ok
- snad jediná pasta, která svírá dásně (výborné, když se někdy trochu kýve zub)
- vyšší cena (ale dá se koupit občas v akci)
výborný prostředek při prevenci parodontózy
- skvěle stahuje dásna
- léčí záněty
- působí velmi rychle (v řádu dnů)
- nemá agresivní příchuť = nevyvolává dávicí reflex
- odstraňuje projevy i dlouholeté paradentózy
- přiměřená cena
- výrazně převyšuje konkurenci
- snad jen to, že se trochu hůře shání
Lakalut Aktiv jsem si koupila kvůli tomu, že mám dlouholeté problémy se silným krvácením dásní, záněty a dokonce i lehce povolenými dásněmi, na což nikdy nic nepomáhalo. Po pozitivních recenzích jsem čekala dobrou pastu, ale výsledek předčil nejdivočejší očekávání - už po prvním použití byla poznat změna k lepšímu, po cca 3 dnech bylo vše výrazně lepší a po týdnu své předtím velmi problémové dásně vůbec nepoznávám - i při agresivnějším čistění ani trochu nekrvácí, vůbec nebolí a místo rudé barvy jsou jen světlounce růžové. Taky se mi zdá, že jsou teď pevně přimknuté k zubům.
Celkově mi připadá, jako kdyby mi Lakalut po týdnu úplně dásně úplně vyměnil :-D A to předtím opravdu nic jiného nepomohlo. Takhle se už snad ani nebojím prohlídky u zubaře...
Někteří lidé píší, že Lakalut nemá dostatečně mentolovou příchuť - částečně je to pravda, ale považuji to jednoznačně za výhodu. U normálních past mám z těch agresivních příchutí dávicí reflex, u Lakalutu vůbec, má příjemnou, jemnou chuť. Ale přesto ústa a dech dostatečně osvěží.
Lakalut jednoznačně doporučuji všem s výše uvedenými problémy, věřte, že dělá zázraky. Ani cenu nepovažuji za vysokou, tím spíš vzhledem k vysoké kvalitě (a aspoň ušetříte na výdajích za zubaře!).
Myslím, že tuto pastu už nikdy za nic nevyměním!
- výborné pro krvácející dásně,skvěle stahuje,nemá konkurenci,manžel používá pouze tuto značku
doporučuji
- Pro mě nejlepší pasta, jediná, která mi pomáhá při krvácení dásní
- Mohla by být víc mentolovější
Ok
Za stejnou cenu lze koupit v běžných obchodech
- Všestranná zubní pasta použitelná i během dne k osvěžení dutiny ústní a rychlé úlevě od bakterií. Kromě toho tato pasta dokáže díky obsahu nejsilnějšího antiseptika (tea tree oil) rychle zbavit i od nepříjemného bílého povlaku na jazyku, známého jako soos, jenž může dále pokračovat až do krku a mít nedozírné následky na trávení a dále.
- ?
Pasta se vyznačuje řadou kladných vlastností. Mimochodem dokáže zahojit i drobnou ránu díky obsahu silného antiseptika.
Bohužel tato pasta byla z nepochopitelných důvodů stažena ze všech prodejních řetězců v Praze a je dostupna jen v internetových lékárnách. Přestože je její cena poměrně nízká (23,-Kč) - v Praze stávala na regálech až 35,-Kč, cena za doručení se pohybuje přes 100,-Kč. Proč už není tato pasta k sehnání také v Praze? Pokud ano, prosím o sdělení kde. Děkuji.
výborná
- dobré složení proti krvácení dasní s rychlým nástupem účinku při pravidelném užívání
- nezvyklá chuť
Pasta dobře zastavuje při pravidelném užívání krvácení z dásní, na nezvyklou triošku slanou chuť si lze rychle zvyknout
- Perfektní pro domácí použití. Odstranění zubního kamene i tam kde se nedostane zubní nit. Perfektní na křivé zuby pro odstranění zbytků jídla a zubního kamene.
- Příliš dlouhá rukověť.
Perfekt.
zatím se mi zdá , že je nejlepší ze všech produktů , co jsem používala proti paradentoze.
vynikajici lecivo na afty, podrazdene dasne a poraneni v ustni dutine
- asi žádná
- slaná chuť
- účinek žádný - spíše zhoršení
Pastu jsem si koupila z důvodu občasného krvácení dásní a po shlédnutí televizní reklamy jsem byla přesvědčená, že mi pomůže. Člověk si sice po čase zvykne na tu odpornou chuť, verze white opravdu trochu i zuby vybělí, ale účinek nulový. Dásně po dvouměsíčním užívání byli ještě v horším stavu než před zakoupením pasty. Vyměnila jsem ji za pastu Lacalut aktiv a zlepšení se projevilo okamžitě. A tuto pastu už si tedy nikdy nekoupím a ani ji nikomu nedoporučuji.
- nemá chybu
nemá chybu